Beauty faves med @detertomt

BEAUTY FAVES – VÅR OG SOMMER EDITION

Vi fortsetter vår Beauty Faves spalte der vi hører med beauty eksperter, kule folk og profiler vi følger om de vil dele sine beauty faves for våren og sommeren med oss. Og denne gangen har vi snoket i sminkepungen og baderomsskuffen til @detertomt. Det er profil som deler ærlig tilbakemelding på favorittprodukter og produkter som ikke nådde helt opp, og gleden (eller sorgen!) når er produkt er tomt. Vi digger konseptet, alle de fristende og freshe bildene og tipsene vi sitter igjen med! Og her får du tipsene fra Hanna Siem, dama bak IG-profilen Det er tomt!

3 Must Have produkter for huden på våren og sommeren?

Veldig vanskelig å velge bare tre! 

Men vi kan starte med Elizabeth Arden «Hyaluronic Acid Ceramide Capsules» dette er serum i små kapsler! Disse er en miks av hyaluronsyre og ceramider som jeg har brukt når jeg trenger litt ekstra fuktighet, de har vært helt kanon etter denne masken fra Exuviance.

«Triple Microdermabrasion Face Polish» fra Exuviance, denne komboen gir meg så baby myk hud at jeg garantert kommer til å bli spurt om legg på polet hele sommeren. 

Sola prøver jeg å skjerme meg litt for, jeg har mye fregner, en pigmentflekk her og der og jeg er ganske bleik. Så jeg tyr til Rudolph Care sin «A hint of Summer» for å få farge. Dette er en olje du blander inn i dagkrem/nattkrem/bodylotion, så du kan gradvis bygge opp fargen om ønskelig. Den har ikke den typisk selvbruningslukten, den er jo helt forferdelig, men lukter mildt og friskt. Denne og spf 50 forhindrer rosinhud hos meg.

Nuxe «Huile Prodigieuse Dry Oil Floral» smører jeg over hele kroppen og i hårtuppene, den lukter helt sinnsykt deilig, om man liker friske blomster noter. Det er godt å kunne bruke en tørrolje isteden for bodylotion når det blir varmere i været, jeg føler at denne trekker fortere inn i huden og gir en veldig fin glød uten å bli klissete. 

3 favorittprodukter vi finner i sminkepungen din nå!

Den perfekte basen for gyllen, fregnete sommerhud er Lumene «Instant Glow, Beauty Serum». Jeg syns den dekker akkurat nok og føles ikke tung ut på huden. Når varmen kommer går jeg konstant rundt med ett svett ansikt, og da er det ikke deilig og føle at huden er fanget under en heavy maske av foundation. Dette er min tredje flaske, anbefaler den varmt. Om man ønsker litt mer dekk, så begynn med denne og bruk concealer over de områdene du ønsker å «skjule» litt mer. 

Charlotte Tilbury «Glowgasm Face Palette» har egentlig alt jeg trenger, highlighter, ett multi glow produkt, bronzer og blush. Jeg bruker også de ulike fargene som øyenskygge, fargene er sinnsykt pigmenterte, og gir MYE glød. Så her må man være litt lett på lanken, noe som ikke faller meg helt naturlig, men paletten er nydelig og det er veldig praktisk når man har alt samlet på ett sted.

På leppene liker jeg lette balmy leppestifter som heller mot nudeish/pink. Chanel «Rouge Coco Bloom» i fargen 116 Dream er superenkel å påføre, veldig fuktighetsgivende og fargen popper akkurat nok! Liplineren «Rose Naturel» komplimenterer den perfekt og er veldig holdbar. Tips er å påføre lipliner over hele leppen å legge leppestift på toppen da får du ett fint resultat som varer hele dagen! 

Har du et beauty hack du vil dele med oss?

Neste gang du skal sminke deg, prøv å start med solpudder! Deretter concealer rundt nesevinger, hake, øyne og i t-sonen, da får du ett veldig naturlig resultat med contouring som ikke blir helt Kim K. Dette trikser er perfekt om sommeren når man har litt farge, man svetter litt mer og kanskje ikke ønsker å lesse på med produkter. Bruk så rouge både i kinn, som øyenskygge og over neseryggen, det gir en veldig fin helhetlig look som passer perfekt på varme sommerdager!

Inspirerende beautykontoer på Instagram eller TikTok?

Tiktok kan kidsa ha for seg selv, jeg har ikke lastet det ned eller orket å sette meg inn i det så jeg holder meg til Instagram! Der er det mange kontoer jeg henter inspirasjon fra, blant annet @katiejanehughesher lærer jeg mange triks! @shreeneidriss er en utømmelig brønn av kunnskap når det gjelder ulike hudtilstander, ingredienser og behandlinger, Hun har også en YouTube kanal som er verdt å sjekke ut. @riovn embracer alt jeg tidvis skammer meg over å like, pusete klistremerker, Hello Kitty og masse rosa. Dette kombinert med hudpleie og sminke er en vinnende kombinasjon hos meg.