Spotlight Vibeke Klemetsen

Photo: Kristoffer Myhre

SI HEI TIL VIBEKE KLEMETSEN

Flotte Vibeke Klemetsen inspirerer oss til stadighet, hun er blant annet yogalærer, medeier i treningsmerket Run & Relax, forfatter og nå også aktuell med den nye podcasten NAMASTE med Vibeke Klemetsen. Vi har selvsagt lyttet til de første episodene og vi kan ikke annet enn å bøye oss i støvet – denne dame inspirerer oss masse! Vi har tatt en prat med solstråla som forteller litt mer om podcasten, deler sine beste self care tips, hennes guilty pleasure og mye mer!

Vi digger deg. Fortell om det du driver med for tiden..
Tusen takk, så hyggelig!  Jeg har akkurat lansert podcasten min NAMASTE. En podcast om yoga og livet, der ulike mennesker får dele sine erfaringer og sin kompentanse rundt yoga og meditasjon.

Hva har inspirert deg i dette prosjektet?
Jeg har drevet med yoga i over 20 år og har et brennende ønske om å inspirere andre til å finne dette fantastiske verktøyet. Det er et skikkelig hjerteprosjekt som kommer fra mitt genuine ønske om å spre yoga og fortelle gode historier.

Hvor / når / hvordan får man tak i dette?
Podcasten ligger tilgjengelig der man hører på podcast.

Hvordan startet du dagen din i dag?
I dag startet dagen med å lete etter hunden vår som var dårlig i magen og hadde gjemt seg på vaskerommet. Måtte vaske både det ene og det andre så etter det var det deilig med en kopp kaffe mens jeg lagde matpakker til barna. Så var det tid for yoga!

Har du en Instakonto du kan anbefale?
Oi, det er så mange kontoer jeg liker, men hvis jeg skal nevne en for yogainspirasjon må det bli @kinoyoga

Hva er det siste du nettshoppet?
En caps til sønnen min. shopper ikke så mye til meg selv på nett, men bestilte meg en deilig grønn genser på girlofnorth.no for ikke så lenge siden.

Hva er ditt beste self care tips?
Sette av tid til å puste og meditere, virkelig! Ei lita økt med yoga gjør også underverker. I tillegg er det å gjøre fine ting for seg selv, bruke tid sammen med folk som betyr mye for deg.

Photo: Kristoffer Myhre

Fortell oss en guilty pleasure?
Oi, det er litt flaut å innrømme, men jeg spiller Candy crush når jeg skal slappe av. Ofte da med podcast på øret så da føler jeg det er innafor, he he.

Har du et serietips eller en film å anbefale? Eller podcast… 
Åh herregud, jeg har bodd på Yellowstone de siste ukene, beste serien jeg har sett på lenge. Når det kommer til podcasts så må jeg anbefale Leger om livet, Wolfgang Wee Uncut, Oppdatert og Forklart, Drivkraft og Synnøve & Vanessa. Disse er jeg stort sett innom hver uke.

Fortell oss noe vi ikke vet om deg
At jeg egentlig er ganske sjenert og blir veldig fort flau.

Takk for praten Vibeke! <3