Farg påskens egg med kaffe

LAG MARMORERTE EGG MED KAFFE

Har du sett noe så vakkert? Eggene som er så fine at de ser ut som små kunstverk. Å farge egg er alltid koselig å gjøre til påske og vi er spesielt glad i naturlig farging med skallet til løk, kaffe, te og rødkål. Og nå er det kaffefargede egg som står for tur.

Sånn farger du egg med kaffe: 
Ha 5-6 spiseskjeer filterkaffe og cirka 2 spiseskjeer eddik i en passende kasserolle med vann, du trenger vel noe slikt som 5-8 desiliter vann. Kok eggene i cirka 8-10 minutter i kaffevannet, før du tar de ut av kasserollen og legger de over i en liten bolle med kaffegrut. Legg kaffegruten rundt eggene sånn som på bildet i et par minutter for å lage fine marmoreringer og mønster på eggeskallet. Skyll forsiktig av kaffegruten og putt eggene i fine eggeglass eller bruk de som påskepynt.

Verdens fineste marmorerte påskegg på 1-2-3!