Beauty faves med Randi

NY SPALTE BEAUTY FAVES – SPRING & SUMMER EDITION

Vi liker å dele gode tips og oppdage nye beauty favoritt, og fremover kommer vi til å snakke med en rekke kule folk for å få deres absolutte beautyfavoritter på denne tiden av året. Vi har jo nå gått inn i en ny sesong og da pleier man som regel å bytte ut en del av produktene sine. Og her i Beauty Faves spalten skal vi snoke i sminkepungen og på baderomshylla til en rekke inspirerende mennesker! (Kommer du på noen du gjerne skulle snoket på baderomshylla eller i sminkepungen til, send oss en DM da vel!)

Vi starter in house i redaksjonen og her skal dere få mine beauty faves akkurat nå!

3 Must Have produkter for huden på våren og sommeren?

På denne tiden av året blir gjerne fokuset litt mindre på de veldig aktive produktene, og mer på fukt og solbeskyttelse. En favorittmiks som jeg har blitt veldig glad i de siste årene er C-vitamin under solkrem – så et C-vitamin produkt har blitt et vår og sommermust. Nå går det i Elixir sitt Ceactil Everyday Serum med konsentrert og høyt C-vitamininnhold. Grunnen til at C-vitamin og solkrem er så genial miks, er at C-vitaminet forbedrer solbeskyttelsen fra solkremen, samtidig som det jobber aktivt med å forhindre solskader som pigmentflekker og linjer. Win win med andre ord.

Mimitika sin solkrem er en annen favoritt, den er mild, lett og trekker superraskt inn. Også lukter den tullete godt av lange dager på stranda. Jeg klarer faktisk ikke å slutte å snuse på den når jeg smører meg. Bioderma sitt miscellærvann er en annen favoritt. Supermild for å rense ansiktet, tar også bort sminke veldig effektivt, eller rense bort solkrem etter en dag på stranda. Den er også super som flekkfjerner på klær, eller for å tørke over skitne barnehender. Et must i feriekofferten!

Og siden håret mitt trenger all pleie og kjærlighet det kan få, så slenger jeg med et tips til det og. Aveda sitt Botanical Repair serum er egentlig et overnight serum, men jeg bruker det nesten daglig i tuppene – for å gi fukt og beskyttelse.

3 favorittprodukter vi finner i sminkepungen din nå!

Denne sesongen er all about the multi use products! Jeg liker å downsize toalettmappe og sminkepung og gå for få produkter som kan utfylle flere oppgaver. I fjor ble Jane Iredale sin Powder-Me SPF raskt en favoritt. Det er rett og slett foundation og solbeskyttelse i ett, bare kost over ansiktet så legger det superlette pudderet seg beskyttende over ansiktet og gir lett dekk. Genialt for å friske opp både fjes og solbeskyttelse i løpet av dagen. Westman Atelier sin Baby Cheeks Blush Stick er egentlig en blush i kremform, men jeg bruker den like mye på lepper og øyelokk. Poppet er en knallrosa farge som er superfresh. Siste produkt som må nevnes er Beauty Camilla Pihl sin Clear Brow Gel (reklame) – den gjør at brynene sitter som støpt, de holder fasongen helt vilt godt.

Har du et beauty hack du vil dele med oss?

Det er få ting som er så irriterende som munnsår. Og de har en tendens til å dukke opp på denne tiden av året. Og jeg har i mange år pleid å kjøpe med munnsårsalve hjem fra reiser, typ når jeg har vært i Hellas, Spania eller Italia – for der er salvene litt med aktive enn de her hjemme. Men nå har jeg kommet over en annen løsning her hjemme, som nå har fungert overraskende bra i 2-3 år. Faktisk så har det stoppet påbegynnende munnsår hver eneste gang de siste årene. Og det er ISUN sin Herbal Shea Butter. Det er en tykk balm som jeg alltid har en krukke av hjemme, en slik type balm som kan brukes til alt fra tørre flekker, til begynnende eksem, solbrent hud, insektstikk – ja alt. Og som jeg har funnet ut at er helt fantastisk mot munnsår. Med en gang jeg kjenner det begynner å prikke i leppa, så smører jeg på denne – og vips, i løpet av kort tid så roer hele munnsårsituasjonen seg ned og jeg slipper unna. Det har nå funket 4-5 ganger, og jeg sørger alltid for å ha en krukke i baderomsskuffen (og med i feriekofferten!). Og mitt aller, aller beste beautytips henger litt sammen med dette hacket – for det er ingenting som slår et stort smil – det er det fineste jeg vet!

Inspirerende beautykontoer på Instagram eller TikTok?

Jeg synes det er utrolig gøy med kontoer som nerder skikkelig på beautyprodukter og beautykontoer som lærer meg nye ting hele tiden! Og noen av favorittene er hudeksperten @shanidarden (drømmer om å besøke hennes fantastiske salong i LA), Glow Queen @namvo som er en sucker for glow og @brittaplug som stadig inspirerer meg til å ta frem Gua Sha stenene mine enda oftere!