3 måter å pynte egg til påske

LAG KOSELIG PÅSKEPYNT SAMMEN

Nå er påsken her, og vi håper dere alle koser dere med deres kjære og får litt ekstra godt med tid til å finne på hyggelige ting sammen. Her er 3 forslag til enkle, søte påskepyntede egg dere kan lage selv!

Det første forslaget er for deg som er veldig glad i blomster, der fungerer nemlig eggene som små vaser. Kutt vekk den øverste delen av skallet og tegn på et søtt lite ansikt med en tusj. Fyll egget med litt vann og putt oppi noen fine blomster. Her har vi gått for en skikkelig gladvariant med fargerike blomster, men enkelt brudeslør er også veldig delikat og fint!

Sett eggene i eggeglass eller bruk bunnen av en eggekartong. En veldig fin måte å pynte påskens bord på!

Neste variant er perfekt for frokostbordet! Disse supersøte påskeharene erskikkelig dekorative og så enkle å lage! Bruk en serviett til å lage ører, bare brett servietten sammen til en avlang remse og legg rundt egg og knyt ørene sammen ved hjelp av hyssing. Ansiktet er det lurt å tegne på helt til slutt. Veldig sikker på at disse setter store smil under frokosten.

Siste variant er også veldig enkel å lage, her trenger du kun noen fjær og en tusj. Tegn på ansikt på eggene og stikk to hull på toppen og fest fjærene. Påskepynten trenger ikke være så avansert, ofte er det helt enkle og hjemmelagde det hyggeligste!