Cuteness for de minste

Photo: @yara_michels

SØTE PERSONALISERTE TING TIL DE MINSTE

Da vi kom over det søte bildet over på Yara Michels sin IG, så måtte vi bare sjekke ut hvor den nydelige puten kom fra. Slik vil vi også ha! Og da oppdaget vi den søte kontoen @atelier.pomme, som spesialiserer seg på å lage custom tekstilprodukter  til de minste – der du får brodert på den teksten du vil. How cute!?

Vi kjenner at vi likte dette så godt at vi har lyst på masse broderte ting til oss selv også, slik som linservietter med cute tekster og sengesett med egenvalgte ord.

Dette er også skikkelig koselige gaver til de minste! Og alt er produsert med bærekraftig i tankene og med masse nydelige tekstiler i ulike mønster og kvaliteter. Og detaljene er det heller ikke noe å si på, sjekk den søte labelen under.

Rett og slett supercute ting til de minste!