Vi sjekker inn på The Well

WEEKEND GETAWAY 15 MINUTTER UTENFOR OSLO

Noen ganger er det så deilig å reise vekk, og bare gjøre noe helt annet! Så redaksjonen pakket weekendbagen og tok den lille kjøreturen ut til the Well, kun 15 minutter utenfor Oslo. The Well er spahotellet i skogen. Her finner man raskt roen og hvilepulsen. Vi booket inn på connecting rooms, to rom vegg i vegg med en dør imellom. Perfekt for jentetur, det er jo alltid litt kjedelig å havne på rom langt fra hverandre i ulike etasjer, da blir turen plutselig ikke så sosial som man ønsket.

Rommene på The Well er superfreshe, man føler nesten at de er en forlengelse av den grønne skogen utenfor. Her er det lett å finne roen og koble av fra hverdagen.

Og når man er klar for SPA, så er det bare å ta på seg badetøyet og badekåpen og ta heisen rett ned i SPAet.

The Well er jo nordens største SPA-destinasjon, så du kan enkelt fylle et par dager med deilige SPA-opplevelser. Noen av våre favoritter er skogssaunaen etterfulgt av forfriskende bad i utebassenget og jacuzzien utendør, Onsen – det varme utendørsbadet som er en del av det japanske badehuset og krystallbadet som en en dampbadstu med krystaller og deilig duft av eukalyptus (et must!).

Etter man har vært i SPAet så kan man enkelt ta heisen opp igjen til rommet for å dusje der, så digg!

Vi bestilte room service og gikk for litt av alt på lunsjmenyen – så utrolig fresht og digg!

The Well har også egne deilige juicer, smoothier, teer og kombucha, ja slike ting som vi er så glad i. Man føler seg jo nesten som ny når man har skrubbet seg, dampet seg og badet, sovet godt, ledd masse og gitt kroppen en god dose næring i løpet av et par dager.

Og å våkne opp til denne utsikten her, grønn skog så langt øyet ser – det ga mersmak! Og sjekk de fine loungewear-settene til The Well på bildet under, så deilig å hoppe inn i etter en tur i SPAet. Vi likte de så godt at vi kjøpte de med oss hjem.

Det her gjør vi lett igjen, så deilig å ha en slik destinasjon en liten kjøretur utenfor Oslo!