Golden smoothie på en tirsdag

EN SMOOTHIE MED GULL GJØR VANLIG TIRSDAG LITT EKSTRA MAGISK

Vi er alltid på jakt etter nye spennende smoothie oppskrifter, og denne her har en ingrediens litt utenom det vanlige. Vi har valgt å kalle den «The Golden Smoothie», siden den er toppen med et lite snev av gullstøv. Ikke bare ser den helt fantastisk ut, den smaker også supergodt!

Dette trenger du:

1 halv mango
1 halv ananas
1 gulrot revet
cm 2 cm ingefær revet
1 appelsin
litt kokosflak

Miks det hele i en blender, og bruk litt vann eller juice for å få ønsket tykkelse. Og tilslutt litt kokosflak og den hemmelige ingrediensen, som faktisk er Cake Stuff Dust fra merket Mill & Mortar. Det skal vel egentlig brukes på kaker, men hvorfor ikke gjøre smoothien du skal drikke litt mer magisk? It’s all in the details!