Det er vaffeldagen i dag

VAFLER MED BRINGEBÆR, BJØRNEBÆRKREM OG SJOKOLADE 

Hvem elsker vel ikke vafler! Det er ingenting i veien med den gode gamle klassiske vaffelrøren, men hvorfor ikke teste noe nytt i anledning vaffeldagen ? Sånn som disse bringebær vaflene som du topper med en bjørnebærkrem laget på kokosmelk! Det smaker helt sjukt digg og ikke vanskelig å lage!

Du trenger:
3 egg
2 dl mandelmelk
2-3 ss kokosmelk
1 ss loppefrøskall (Psyllium)

1 banan
1dl frosne bringebær
2 ts bakepulver
1 ss chiafrø
1/2 ts vaniljepulver

Bland alt sammen (ps. røren blir ganske tykk) og stek!

Til kremen på toppen må du spare det stive øverste lage av kokosmelken og blande sammen med bjørnebær. ( eller andre bær du liker.) Putt i så mye bær du ønsker etter farge og smak. Strø over roseblader og sjokolade om du har og nyyyyt!