Favorittolje til diffuseren

ER GRØNNE FRISKE DUFTER EN FAVORITT?

Da er vi ganske så sikre på at du også vil elske denne eteriske oljen! Med en blanding av furu, sedertre hibiscus og eukalyptus så er dette en superfrisk duft, som minner oss om duften av en frodig nordisk skog. Denne blandingen skal visstnok virke positivt på fokus og konsentrasjon, så den kan være helt perfekt å bruke i diffuseren når du sitter og jobber. Det er ikke alle oljer som kan brukes konsentrert i badevannet, men denne her kan du bruke noen dråper av i badevannet uten å blande den med en baseolje. Så vi vet hva vi skal gjøre, vi skal tappe oss et varmt bad, ha i noen dråper av denne og synke ned i det varme vannet mens vi lukker øynene og ser for oss at vi ligger på myk mose under furutrærne. Oljen er fra Neom og heter «Focus the Mind», og vi har kjøpt den hos Gimle økologiske parfymeri.