Tapet for taktile interiører

TAPET SOM GIR SOFTNESS OG NYDELIG STRUKTUR

Når man tenker på tapet, så tenker man ofte på mønster og kontrastvegger, men tapet kan også være så mye annet. Tapet kan være den subtile basen i et rom, som gir lunhet og god romfølelse – og det lille ekstra. Med nyrenovert hus og nytt hjemmekontor, så visste jeg at jeg ville ha det lyst, luftig – men også med litt fokus på taktile detaljer. Og hos Boråstapeter fant jeg den perfekte tapeten som har en tekstilaktig look, og ser ut som lin – Linen Calm White. Den diskrete linstrukturen gir en nydelig taktil overflate til veggen og en deilig lun og følelse av ro i rommet.

Valget falt på Linen i Calm White som var en perfekt match til veggfargen min. Linen tapeten kommer i hele 36 ulike farger, så man har masse nydelige farger å velge i, uansett om man vil gå ton i ton eller bruke en kontrastfarge. Jeg ønsket et tapet som skulle gå ton i ton med de andre veggene mine – men tilføre det lille ekstra. En av tingene jeg falt så for med Linen, er den subtile mykheten den gir til et rom, på lik linje med måten tekstiler gir lunhet til et interiør.

Boråstapeter har et enormt utvalg vakre tapeter å velge i, og jeg tittet også en stund på Shades og Painter’s Wall som har matte kalkaktige design, og Washi Paper som minner om terrazzo-stein. Jeg bestilte opp tapetprøver fra nettsiden, og fikk tittet på de i ro og mak hjemme og sett hvordan de ulike tapetene fungerte opp i mot andre materialer, så da ble det så mye enklere å ta det rett valget. Valget falt på Linen – og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Tapetene er produsert i Borås i Sverige, med fokus på bærekraft og hensyn til miljøet og menneskene som lever i det. Det innebærer blant annet produksjon helt uten farlige stoffer og minst mulig påvirkning av miljøet. All maling brukt på tapetene er vannbasert og materialene kommer fra bærekraftig skogbruk i Nord-Europa.

Jeg hadde aldri tapetsert før, men det var overraskende enkelt! Boråstapeter har et knippe innføringsvideoer som enkelt forklarer hva man trenger, og hvordan man gjør det – så det hele var gjort på et par timer.

Fikk du lyst til å tapetsere hjemme? Her kan du se hele utvalget til Boråstapeter og enkelt bestille tapetprøver.