Litt sunnere smash

OMG! HJEMMELAGET SMASH! OG LANGT SUNNERE ENN ORIGINALEN

Er du fan av Smash? Salt, søtt og knasende. Da må du lese videre! Vi har fått en ny snackfavoritt som er superenkel å lage og som er perfekt å ta med seg som snacks på tur, nyte foran peisen, eller i sofaen hjemme. Vi snakker om hjemmelaget Smash! Tullete godt.

Alt du trenger er disse 3 ingrediensene:

380 gram kikerter (typ 1 boks)
150 gram lys eller mørk kokesjokolade
Grovt havsalt

Skyll kikertene i kaldt rennende vann og fordel de utover et stekebrett.  Stek de i cirka 25 minutter på 220 grader til de er crispy og gyldne. Knekk opp sjokoladen i små biter og legg den over i en bolle. Når kikertene er ferdig i ovnen, heller du de over i bollen med sjokolade. De varme kikertene smelter sjokoladen slik at man enkelt får blandet kikertene og sjokoladen sammen.

Fordel blandingen på et bakepapir og dryss over litt havsalt. Sett brettet kaldt til sjokoladen har stivnet, i kjøleskapet eller ute.

Og voila! Hjemmelaget smash, litt sunnere og helt vilt godt!