Boost your Wellness med Iselin Larsen

ISELIN LARSEN DELER SINE TIPS FOR EN GOD START PÅ 2022

Iselin Larsen er forfatteren bak boken Feminin flyt: Syklusmagi for nybegynnere og brenner for feminin og syklisk livsstil. Hun er også lidenskapelig opptatt av hvordan man kan leve i takt med månen og naturens sykluser.

» Jeg ønsker å vise at spiritualitet kan være praktisk og jordnært – og at naturen ikke er alternativ. Jeg ønsker å vise at hverdagen, arbeidslivet og verden ikke trenger å være så firkantet, maskulin og lineær som den er i dag.

Vi lykkes bedre når vi har en balanse mellom det feminine og maskuline. Når vi tar hensyn til syklusene, til oss selv og til naturen rundt oss. «

Har du lyst til å lære litt mer om den feminine syklusen og hvordan den kan påvirke hverdagen vår, følg henne gjerne på Instagram , og scroll deg videre for Iselin sin beste tips til hvordan vi kan gjøre starten på dette året best mulig!

Beste tips for en bra start på 2022?

Mitt beste tips er å begynne å logge syklusen din, og bruke denne for å leve mer i takt med deg selv gjennom 2022. Last gjerne ned en app som Clue eller Flo, og bruk noen minutter hver kveld for å sjekke inn med deg selv og hvordan du har følt deg hver dag. Følelsesmessig, fysisk og mentalt. Bruk dette som en metode for å bli kjent med kroppen din og finne mønster gjennom din egen syklus. Uken etter mensen og frem til eggløsning er yang og energirike perioder, hvor du kan gjøre, trene og jobbe mer. Mens fra eggløsning og til menstruasjonen er over, er mer yin perioder, hvor kroppen trenger mer hvile, ro og pauser. Jo lenger du logger, jo bedre kjent vil du bli med kroppen din. Da blir det lettere å ta hensyn til den, lytte til den og bruke syklusen som en veileder i hverdagen. Vi er ikke ment for å være 100% på hver eneste dag, eller pushe kroppen når den trenger hvile, og syklusen er en viktig påminner om dette.

Har du en rutine du vil dele med oss?

Vi trenger forskjellige ting gjennom syklusen vår, og derfor kan jeg anbefale å veksle litt mellom en rolig og en litt mer aktiv morgenrutine. Selv gjør jeg en mer rolig meditasjon i yin delen av syklusen min, mens i yang delen er det ikke like lett for meg å finne denne roen, så da liker jeg å starte dagen med rolig stretching eller en kort yogaøkt. Før jeg begynte å leve syklisk var jeg mye strengere med meg selv, og gjorde en fast morgenrutine uansett hva kroppen ønsket. Nå lytter jeg mer innover, og gjør det kroppen min trenger. Likevel startet jeg alltid dagen med en liten rutine, og bruker aldri mobilen før jeg er ferdig med rutinen min. Stillhet og ro på morgenen er viktig for meg, uansett hvor jeg er i syklusen.

3 inspirerende wellness kontoer på IG:

Mine favorittkontoer om dagen er norske hudhealer @vildesletten. Hun har lært meg at less is more innen hudpleie og self-care, og måten hun lever sitt enkle og autentiske live på er utrolig inspirerende.

Britiske @iammelwells, som pendler mellom Costa Rica og Miami lever virkelig det feminine skiftet fullt ut, med feminint lederskap og en livsstil som inspirerer meg på veldig mange måter.

Jeg vil også trekke frem @britta_beauty, som er min daglige påminner om å bruke Gua sha som en naturlig self-care rutine. Jeg elsker Gua sha og har brukt det i noen år – det gir virkelig huden en boost i hverdagen!