It’s all in the Eyes

EYE GOT SOME NEWS FOR YOU

Baaaam! Februar kickes i gang med hele 3 lanseringer fra Camilla Pihl Cosmetics. And it’s all about the Eyes! Si hei til BEAUTY CAMILLA PIHL BROW PENCILS, BEAUTY CAMILLA PIHL CLEAR EYE BROW GEL og BEAUTY CAMILLA PIHL EASY GRIP EYE LINER. 3 nyheter som sørger for at øynene enkelt får litt ekstra zaa-zaa-zoom!

Ok, la meg introdusere de 3 nyhetene slik at dere kan bli litt bedre kjent med de!

BEAUTY CAMILLA PIHL BROW PENCILS er en øyenbrynspenn for å skape de perfekte bryn! Den har en unik formulering som gjør at den er superenkel å påføre, og den gir et naturlig og fyldig resultat. Spissen er bare 1,5 mm tykk, og oval, slik at du enkelt kan tegne opp de minste hårstrå og lett komme til på hårløse flekker. I den andre enden har den en børste som er perfekt for å gre fargen inn i brynene, duse ut og forme brynene med. Øyenbrynspennen trenger ikke å spisses, bare skru i bunnen av forpakningen og spissen kommer til syne. Kommer i 3 ulike fargenyanser, Taupe, Medium Brown og Dark Brown.

BEAUTY CAMILLA PIHL CLEAR EYE BROW GEL er en klar gel som holder selv de viltreste bryn på plass! Den gjør det enkelt å forme brynene og har en unik formulering med extra hold som holder brynene på plass gjennom hele dagen. Den og beriket med cherry extract for å tilføre næring til brynshår og huden under brynene.

Og sist, men ikke minst BEAUTY CAMILLA PIHL EASY GRIP EYE LINER som gjør det superenkelt å ramme inn øynene! Det er en myk eyeliner med innovativt easy grip forpakning som gjør at den ligger stødigere i hånden og gjør påføringen og presisjonen mye enklere. Eyelineren er godt pigmentert og kan enkelt duses ut for en naturlig look, eller man kan gå for en mer definert look. Jeg liker å bruke fingertuppen til å enkelt duse den ut, og når jeg vil gå for et mer intenst blikk – så påfører jeg den og lar den sitte på huden uten å røre den. Voila! Eyelineren har også den samme funksjonen som øyenbrynspennen, der man skrur i bunnen av forpakningen og den trenger ikke å spisses. Genialt!

Følg med på Instagram for full tutorial og gjennomgang av nyhetene!

Du finner alle nyhetene hos Vita, Lyko, Iconbeauty, H&M og Tax Free Norway.