Fine ting til veggene dine

NYDELIGE VEGGTEPPER I JUTE

Det er ingen hemmelighet at vi liker å fylle hjemmene våre med elementer og materialer fra naturen. Så det var ingen stor overraskelse at vi falt for disse vakre veggteppene i jute. Veggteppene fra the Dharma Door er flettet og knyttet for hånd av kvinner i Bangladesh, og alt er Fair Trade. Vi kjenner at vi ønsker oss et slik (eller to!) – så fine å ha hengende over sengen, i en trappeoppgang eller i en lang gang.

Veggteppene kommer i ulike design og ulike størrelser – så du enkelt kan finne et for ditt hjem.

The Dharma Door er et brand som ble etablert av et australsk par, etter å ha tilbragt mye tid på å reise i India og Nepal og forelsket seg helt i den lokale håndverkskunsten og de ønsket å kunne løfte frem dette håndverket, samtidig som de kunne gi disse kvinnene en bærekraftig fremtid.

The Dharma Door har også masse andre vakre kurv- og juteprodukter slik som vesker, lampeskjermer, oppbevaringskurver og lignene. Du får tak i det australske merket her hjemme også, blant annet hos Savannen og Bolina.