Enkel og fresh nudelsalat

DENNE LAGER DU PÅ 1-2-3

Raske og enkle middager er alltid digg! Og denne smakfulle salaten er perfekt på middagsbordet de dagene du vil ha noe som er skikkelig fresht.

This is what you need:
De grønnsakene du liker best. Kjøp gjerne en ferdig salatblanding som du synes er digg!
Gode nudler
Usaltet peanøtter
Koriander
Soyasaus
Sesamolje
Hvitløk
Ingefær
Lime
Chiliflak

Start med å lage en enkel saus av presset hvitløk, en liten bit ingefær (cirka som øverste leddet på lillefingeren din) 8 spiseskjeer soya, 4 spiseskjeer sesamolje, 2 spiseskjeer honning, saften av 1 lime, 1 spiseskje vann og 1 teskje med chiliflak. Husk å smak deg til, slik at du får den rette balansen mellom salt, søtt og syrlig! Ta frem en bolle og putt oppi de hakkede grønnsakene, og hell over sausen. Kok opp nudler som anvist på pakken, skyll de i kaldt vann og bland det godt inn sammen med sausen og grønnsakene.  La smakene få sette seg i 5 minutter før servering.

Serveres i dype tallerkner med grovhakkede peanøtter og koriander – Yummi!