Boost your Wellness med Tone Haave

TONE HAAVE DELER SINE TIPS FOR EN GOD START PÅ 2022

Tone Haave har lang erfaring med å jobbe med helse og velvære. Etter nærmere 15 år som naprapat og gründer innen helse-, trenings- og velværebransjen har hun en bred erfaring med å jobbe med mennesker og livsprosesser. De siste årene har hennes fokus hovedsaklig vært på kvinnehelse, syklus og ikke minst Human Design. Tone driver Humandesignpodden sammen med Emilie Eriksson og jobber i det daglige med kursing, guiding og reading innen Human Design.

«Human Design har åpnet opp for en helt ny forståelse for meg selv og de rundt meg. Det jeg tidligere har bekymret meg for ved barna kan jeg nå se på som deres mest verdifulle styrker. Det som før har tappet meg for energi har vært mitt forsøk på å leve opp til en tillært forventning som ikke var ment for meg.
Human Design har lært meg å komme hjem til den jeg alltid har vært, og å stole på min indre autoritet.»

Scroll deg videre for Tone Haave sine tips til hvordan man kan starte 2022 på best mulig måte!

Beste tips for en bra start på 2022?

Mitt beste tips for en bra start på 2022 er å roe ned og bevege deg langsomt inn i det nye året. Media og sosiale medier er vanligvis “hypet” med velmenende råd om å starte noe nytt, sette i gang med nye rutiner, “new year new you”, og overveldende mye gogogo-energi. Jeg vil oppfordre deg til å ta en titt på naturen. Hva skjer i naturen i januar? Det er vinter. Alt ligger og hviler. Det er kjølig-, yin- og innovervendt energi. Naturen inviterer deg til å senke tempoet, hvile mer og rette oppmerksomheten innover. Det er en magisk tid på året hvor du har mulighet til å komme i kontakt med deg selv og din indre stemme på et dypt plan. Human Design handler om nettopp dette. Komme i kontakt med det naturlige uttrykket som bor i deg, som ikke er preget av omgivelsene. Den ekte, ærlige og autentiske deg, som gir deg styrke, trygghet, frihet og flow. Den finnes ikke i en ny treningsrutine eller et nytt kosthold. Den finner du når du blir stille. 

Jeg tror vi alle trenger å få et bedre forhold til naturen. Å komme seg ut i naturen, åpne alle sansene, ta inn alt som finnes der av lukter, lyder, lys. Det gjør noe med oss. Det er healing på alle plan, og det gir oss en påminnelse om hvem vi er.

Har du et wellness øvelse eller rutine du vil dele med oss?

Min aller viktigste wellness rutine for tiden er å hele tiden være bevisst på hvilken frekvens energien jeg vibrerer på har til enhver tid. Det jeg vibrerer ut fra meg gjennom energien min er det jeg tiltrekker meg. Det vil si at dersom jeg vibrerer ut en lavfrekvent følelse av frykt og følelsen av å mangle noe, vil jeg bli møtt deretter. Når jeg vibrerer på en høyfrekvent følelse av takknemlighet, kjærlighet, helhet og verdi, tiltrekker jeg meg mennesker og muligheter som er i resonnans med mitt design og mitt ekte, naturlige uttrykk. 

Vi har alltid et valg. Du kan også, som jeg, velge hver morgen hvem du ønsker å være. Ønsker du å leve et liv basert på frykten for hva andre vil tenke, si og mene? Eller vil du leve et liv i flyt og letthet, ekte og ærlig som deg selv? 

Jeg elsker Dr. Joe Dispensa sin morgenmeditasjon. Den tar meg inn i en høyfrekvent vibrasjon hver morgen. Jeg har også meditasjoner og yoga nidras tilgjengelig for medlemmene i mitt online medlemskap SPACE by Tone Haave. De er alle kraftfulle og viktige øvelser for meg og min wellness.

3 inspirerende wellness kontoer på IG:

@emelies_humandesign – min fantastiske Human Design kollega og partner i podkasten vår @humandesignpodden. Emelie er en 5/1 Manifesting generator som oser av kreativ skaperkraft og bunnløs kunnskap. Verdt å følge!

@iselinlarsen.no – Iselin er superdyktig på sykluser, feminin energi, måneseremonier og kvinnekraft. Elsker input og inspo fra henne.

@kariopsal – Kari er utrolig inspirerende i alt hun gjør. Måten hun følger sin purpose som Psychic intuitiv coach, og lever sin autentiske natur til fulle. Alltid magisk inspo fra Kari.