Er du glad i bruktskatter?

DA VIL DU ELSKE «FINN DIN SKATT»

Hvis du er heldig, så har du kanskje arvet noen fine møbler etter noen i familie din. Hvis ikke, så er finnes det noen utrolige fine skattebutikker som har gjort mye av jobben for deg og letet opp de beste funnene. Vi har tidligere nevnt denne skattebutikken på Fornebu, og denne herlige skatten på løkka. Og nå har vi et nytt tips til dere! «Finn din skatt» er perfekt for deg som er på utkikk etter gjenstander og møbler med sjel og fordums eleganse, de har et godt utvalg håndplukkede skatter. De har showroom i Sandefjord, ellers må du følgde de på Instagram for å sikre deg en av skattene.

Hos Finn din skatt finner du et nøye utvalgt sortiment av brukte skatter, blant annet klassiske Thonet møbler i ulike varianter, vakre store krukker med fin patina, nydelige bord med de vakreste detaljer, marmorbord, skulpturer og så mye mye mer.

Hjertet stoppet bittelitt da vi så denne krakken!

Vi er vel ikke de eneste som fikk lyst til å fylle hjemmet med noen funn herfra?