Matcha Smoothie Bowl

EN DEILIG FRISK SMOOTHIE BOWL TIL FROKOST

Raske frokoster med masse god næring er en favoritt hos oss! Og denne tofargede smoothiebowlen er et godt eksempel. Smoothier og bowls som denne blir ofte til ved at vi mikser sammen det vi har tilgjengelig i kjøleskap og fryser, det er også en super måte å få brukt opp bær, frukt eller grønnsaker som begynner å bli litt slappe og triste.

Til denne Smoothie Matcha bowlen brukte vi følgende:
– en banan
– en håndfull frosne bringebær
– litt eplejuice
– Kogurt naturell
– en teskje matchapulver
– en mango
– litt kokosflak
– chiafrø

Vi startet med å blende banan, frosne bringebær og litt eplejuice til en jevn smoothie. Deretter rørte vi inn en teskje matchapulver i en Kogurt. Vi fant frem en passende bolle og helte smoothien oppi, og fylte deretter på med matchablandingen. deretter toppet vi med oppkuttet mango, et dryss chiafrø og kokosflak. En sunn og god frokost eller lunsj som er rask å lage i stand. Nytes aller best helt i fred og ro med et inspirerende magasin eller en fin utsikt.