Dette ønsker jeg meg fra salget

DETTE ØNSKER JEG MEG FRA SALGET

Jeg elsker å scrolle meg gjennom nettsted etter nettsted for å lete etter skatter under salget. Plutselig dukker det plagget eller den tingen du har lett etter lenge til en skikkelig god pris. Akkurat nå ønsker jeg meg litt nytt til hjemmet og ikke minst et par ting for å fornye klesskapet! Les videre for å se hvilke ting jeg vil sikre meg fra salget.

Jeg elsker topper som dette! Denne strikkede toppen med hekling fra ZARA er like fin på vinteren som sommeren. Dette er et type plagg jeg alltid er på utkikk etter. Perfekt til jeans i alle farger!

Akkurat nå er jeg opptatt av å få inn litt «sjel» hjemme. Når det blir for mange «nye» objekter og ting hjemme blir det så upersonlig. Jeg er derfor på utkikk etter autentiske ting eller møbler som er laget i organiske materialer.  Det kan gjerne være nye ting, men jeg vil at det ha den typiske vintage-looken. Jeg elsker fargene i dette teppet fra Jotex.

Jeg får aldri nok av vaser! Det å bytte ut vasene på spisebordet eller i stuen kan endre utrykket totalt.  Jeg elsker denne Stam No 1. vasen som jeg fant hos Bolina.

Denne jakken i 100% ull kan brukes til alt! Perfekt med en genser under eller en fin sommerkjole når det er varmere tider! Jakken fant jeg hos Isabel Marant.