Dette ønsker jeg meg fra salget

HVERDAGSPLAGGENE JEG ØNSKER MEG FRA SALGET

Hverdagen er tilbake og det samme gjenspeiler garderoben. Selv om vi alle er tilbake på hjemmekontoret så skal jeg i år bli flinkere til å faktisk kle meg litt opp når jeg er hjemme. Hva er vel bedre enn å finne skikkelig fine salgskupp? Les videre for å se hvilke tingene jeg vil sikre meg fra salget.

Jeg elsker hele dette antrekket! Ponchoen er perfekt å slenge over skuldrene på kalde morgner og perfekt å ha på seg når vi begynner å nærme oss vår. Denne strikkede ponchoen med asymmetrisk kant finner du hos Zara. 

En stor veske i grønn som rommer alt jeg måtte trenge, kamera, Mac, vannflaske osv… . Har så innmari dilla på grønt om dagen, ELSKER den fargen! Denne fra Ganni er perfekt!

En bukse som gjør deg kledd på 1-2-3. Denne silkebuksen fra &Other Stories blir en favoritt som er like fin år etter år.

Loafers og mokkasiner får jeg aldri nok av. Disse fra Vagabond klikket jeg meg hjem før salget (søren…) men du finner de her! 

Filippa K kan god basic og denne høyhalsede genseren i merino og kasjmir kommer man aldri til å kvitte seg med når den først har kommet i hus. Fin året rundt.