Let’s do a hot-cold shower

EN SKIKKELIG OPPKVIKKER FOR KROPP OG SINN

Etter en deilig jul og ferie går vi det nye året i møte og prøver så godt vi klarer å komme i gang med gode rutiner. Små ritualer som kan gjøre hverdagen litt mer avslappende og deilig. Noe av det beste vi vet etter en lang dag er å unne kroppen en god dusj – det er er lite som føles så avslappende som å la vannet renne nedover kroppen. Spesielt godt er det hvis kroppen er litt sliten og føles stiv.

Lyst til å teste en ekstra digg hot-cold variant? Dette er hva du gjør! 

Demp belysningen, sett på behagelig musikk, tenn noen lys. Skru på dusjen og still den inn på så varmt vann du orker. Stå under her og nyt i ca 3-5 minutter. Skru av dusjen og sett på iskaldt vann, vær under strålen i 30 sekunder gjenta dette 2-3 ganger, varmt og kaldt vann om hverandre. Med dette lille ritualet vekker du kroppen til live og får i gang blodsirkulasjonen – du kjenner blodet nærmest bruser i kroppen!

Skrubb huden din godt før du avslutter dusjen og smør deg inn med den beste body lotionen du har! Sleng deg oppi sofaen med en bok eller et inspirerende magasin.