Den fineste kalenderen

FORETREKKER DU Å PLANLEGGE MED PENN OG PAPIR?

Selv om vi også bruker digitale kalendere, så er det noe eget med de innbundne kalenderne der man kan notere ned ting for hånd. Vi føler faktisk at det booster kreativiteten litt ekstra, pluss at vi føler vi har litt mer kontroll – det er akkurat som om vi husker ting bedre når vi får notert de ned. Men det er ikke så lett å finne kalendere som er både fine å se på, og er praktiske innvendig. Men denne fra Bookbinders Design har vært en favoritt i en årrekke. Akkurat passe stor, med superpraktisk ukesinndeling og mange fine oversikter + muligheter til å ta notater på egne sider. Yes, den er rett og slett en favoritt som vi kjøper år etter år, i en ny fin farge.

Bookbinders Design sine kalendere kan kjøpes på Bookbinders Design sin egen side eller på papir og design. Og du, du kan også få satt et personlig preg på de – for eksempel navnet ditt eller noe annet passende. Så hyggelig!