Enkel plantebasert gryte med kikerter

LUN ENKEL GRYTE PÅ KALDE DAGER

Vi er fan av raske, smakfulle lunsjer og middager. Denne kikertgryten er akkurat det! Perfekt å lage til middag de dagene du har lyst på noe varmt og godt.

Du trenger:
En halv løk
2 fedd hvitløk
En paprika
En squash
En god neve frisk basilikum
En boks kikerter
En boks hakkede tomater
Salt, pepper, lønnesirup og oregano for å sette smak.

Kutt løken, paprika og squash i grove biter og finhakk hvitløk. Finn frem en kjele med en liten skvett olje og stek løken i noen minutter før du putter oppi resten av grønnsakene. Hell oppi en boks med hakkede tomater, strø over salt, pepper og litt oregano og la dette småkoke i en 6-7 minutter. Deretter skyller du kikertene i kaldt vann putt de oppi kjelen sammen med grovhakket frisk basilikum. Smak til med salt, pepper, en liten teskje lønnesirup og oregano. Server med godt brød dersom du har det.