Pakk inn maten i bivokspapir

ET LITT MER MILJØVENNLIG ALTERNATIV TIL PLASTFOLIEN 

Farvel til plastfolien og hallo bivokspapir (eller Bee’s Wrap som det også blir kalt). Disse arkene er helt geniale å pakke inn halvspiste grønnsaker, oster, middagsrester, lunsjen din eller hva som helst med. Bivokspapir er rett og slett tøystykker i bomull som er tilsatt bivoks, slik at de blir klebrige og enkle å pakke inn med. Du bare varmer de litt opp med hendene, så kan du enkelt pakke inn matrestene dine.  Papiret kan brukes igjen og igjen – når det har blitt flekkete så vasker du det med en myk klut og kaldt vann, og deretter lar du det lufttørke. Papiret skal ikke vaskes i maskin eller med varmt vann og tar du godt vare på det kan det vare opp til ett år. Så fine og helt geniale spør du oss!

Bivokspapir kan du kjøpe på mange velutstyrte kjøkkenutstyrsbutikker, slik som Kitch´n, Bakeren og kokken, og butikker som Tise Basics og Søstrene Grene. Disse fant vi hos sistnevnte.