Husk å skrubbe vinterhuden

DEN BESTE KUREN MOT NUPPER OG TØRR VINTERHUD

På denne tiden av året så er det et must å få skrubbet huden godt. Vi pakker oss inn i deilige store ullgensere, og kan det er fort gjort å glemme litt av huden som gjemmer seg under der. Så sørg for å ha en god skrubb stående i dusjen eller ved badekaret, og gi huden litt ekstra oppmerksomhet en gang i uken. Frank Body har noen digge kaffeskrubber, den ene her er en miks av malte kaffebønner, kokosolje og jojoba og den andre er en miks av malte kaffebønner og grovkornet sukker. Du kan selvfølgelig lage kaffeskrubb, eller sukkerskrubber selv (vi har delt flere oppskrifter, blant annet denne og denne) men noen ganger er det digg å kjøpe en ferdig variant også. Frank Body skrubbene kan du blant annet kjøpe på Lyko og Fredrik & Louisa.