God jul Caroline Berg Eriksen

GOD JUL CAROLINE BERG ERIKSEN

I den siste utgaven av julespalten vår er det selveste Caroline Berg Eriksen som er gjest. Hun fortjener lett tittelen dronningen av jul for det fantastiske julepyntede hjemmet sitt! Har du lyst til å bli litt bedre kjent med solstrålen Caroline og hennes juletradisjoner, og la deg inspirere av hennes nydelige julehjem – scroll deg videre!

Jul er… ekstra tid med familien min og masse hyggelige tradisjoner.

Hvor ferier du jul? I år feiret vi hjemme hos oss. Vi pleier å feire her hjemme hvert tredje år med både mine familie og Lars-Kristian sin familie, og så er vi en jul med bare min familie og deretter en jul med kun hans familie fra Ålesund. Så neste år reiser vi bort i julen 🙂

Hva spiser du til jul? Jeg spiser vegisterkaker og nøttestek!

Hvilken film får deg alltid i julestemning? Home Alone 1 & 2, men mest av alt 3 nøtter til Askepott som det KUN er lov å se på julaften!

Ditt beste juleminne? Julen er min favoritthøytid, og det er fordi jeg var så heldig å vokse opp med en mamma og pappa som var så flinke til å lage jul for meg og søsteren min. Juleminnene er derfor mange, men det absolutt beste må være den fine lille julaften vi alltid hadde. Vi hentet juletreet tidlig på kvelden, og søsteren min og jeg brukte lang tid på å pynte det. Etterpå spiste vi grøt med mandel i, og da søsteren min og jeg skulle sove, fortalte mamma verdens mest magiske juleeventyr som hun hadde blitt fortalt av sin mamma da hun var liten. Dette eventyret fikk det alltid til å krible litt ekstra i magen og gjøre det litt ekstra vanskelig å sovne dagen før den store dagen. Jeg lå alltid og lyttet etter julenissen eller andre ting som kunne våkne til liv. Faktisk fikk jeg mamma til å fortelle meg dette eventyret frem til jeg ble 15 år, men da var det stopp. Jeg hadde jo blitt for gammel for lenge siden, men jeg ble aldri lei og synes det var en tradisjon det var vanskelig å gi slipp på. I dag forteller jeg det samme eventyret til mine to jenter hver lille julaften, i hvert fall så godt jeg kan. De elsker det, og det er jeg så glad for!

Det blir ikke jul uten… 3 nøtter til Askepott, julestrømpe og familien min.

Det beste er å gi eller få? Det beste er å gi!

3 favoritter i sminkepungen på julebordet? Setting powder, lipliner og lipgloss.

Hvilken låt går på repeat denne julen? Jeg spiller alltid masse julemusikk som minner meg om barndommen og blir aldri lei av hverken Mariah Carey sitt Merry Christmas-album, albumet til Dolly Parton og Kenny Rogers eller det magiske The Classic Christmas Album med Kenny G. Men i år har kanskje Astrid S sin Når Snøen Smelter gått aller mest på repeat.

Hva er ditt beste julegavetips til venninnen/ kjæresten? Gaver med omtanke! Aller helst noe som man kan se frem til, tid sammen som en kaffedate, lunsjdate eller middagsdate – det er det beste! Eller gaver som handler om å sette av tid til egenpleie for den du gir bort til – det er så fort gjort å glemme seg selv i en hektisk hverdag.

Din hyggeligste juletradisjon? Det er så mange! Men å gi jentene kalendergavene sine er kanskje noe av det hyggeligste. I den ligger ikke bare ting og tang, men også mange aktiviteter som vi kan gjøre sammen – som baking, se en julefilm, gå på skøyter, stå på ski og spille spill. Slike ting setter de alltid stor pris på, spesielt når vi har pepperkakehuspynting, det er alltid like gøy!

Vi ønsker deg en fortsatt fin jul Caroline <3