DIY hyasinter og mose

DEN FINESTE PYNTEN LAGER DU SELV 

Lyslenker, levende blomster og naturmaterialer gir oss den gode og lune julefølelsen. Og hyasinter pakket inn i mose må vi alltid ha til jul. Geniale da de ikke trenger så mye stell og ikke minst er de superfine. Lette å lage er de også!

This is what you need: 
Hyasinter 
Mose
Tynn stålråd 

Ta hyasintene forsiktig ut av potten sin, legg frem en bit mose som dekker undersiden og opp på begge sidene av røttene. Legg deretter en «remse» med mose på sidene som ikke er dekket til  og surr rundt mange ganger med ståltråd. Det gjør ingenting om ståltråden synes, det er bare fint med en liten touch av gull eller sølv.

En annen ting vi elsker er å legge mose rundt julerosene som får stå i en gammel potte. Det gir det ekstra fine naturlige preget vi er ute etter.