Fine DIY stjerner

FINE STJERNER DU ENKELT LAGER SELV 

Ingen jul uten fine stjerner og lagde du ikke disse enkle stjernene i fjor, så syntes vi du skal lage de i år. De er både fine å pynte bord med, henge opp på veggen, ha i vinduskarmen, pynte opp julegaver med – ja de funker rett og slett til alt! Det eneste du trenger er et bakeark eller innpakningspapir du synes er fint, bånd eller hyssing, saks og lim.

Sånn som dette gjør du:
Klipp til et stykke papir som er dobbelt så langt som det er bredt, og brett opp og ned i trekkspillmønster på samme måte som om du skulle lagd en vifte. Prøv å lag brettene cirka like brede! Surr en tråd rundt midterst på viften, og klipp skrått på begge ender så du får en spiss på ende. Du kan også lage noen med avrundede tupper, da klipper du ikke en spiss, men en kvart sirkel. Du velger det du liker best, her kan du leke deg litt frem! Brett ut som en vifte og lim sidene på enden sammen. Og vips du har en nydelig stjerne på 1-2-3!

Pakk stjernen pent ned etter du har brukt de og du har de i flere år!