Your daily Feel Good tips

EN KOLONIALBUTIKK UTENOM DET VANLIGE

Damplassen i Ullevål Hageby må være en av de hyggeligste torvene i byen. Det føles nesten litt som om man har kommet til en utrolig koselig liten dansk by, mer karakteristiske murhus og sjarm i bøttevis. Og her finner du også en av Oslo’s mest sjarmerende kolonialer, Kolibri Kolonial – en matbutikk med masse sjel og et supert utvalg. Det perfekte stedet å stikke innom hvis du skal unne deg noe ekstra godt!

Hyllene er proppet med deilige gourmetvarer, spennende smakfulle funn og matvarer av super kvalitet. Perfekt både når man skal handle inn noe godt til helgen, kjøpe med en vertinnegave eller stelle i stand til hyggelig selskap.

Og grønnsaks- og fruktavdelingen er helt fantastisk! Vi elsker at alt er så vakkert utstilt – man får jo bare lyst til å handle med seg masse deilige grønnsaker og frukt. Så inspirerende å handle når det er lagt flid i presentasjonen.

I den hyggelige lille kolonialen finner du også masse supert til hjemmet, både lys, kosmetikk, litt småinteriør og kokebøker.

Har du lyst til å ta deg turen innom Kolibri Kolonial? Du finner de på Damplassen i Oslo, åpningstider er 10.00 – 19.00 mandag til fredag og 09.00 – 17.00 lørdag og søndag.