Juleverksted på kontoret

 – inneholder reklame for Camilla Pihl Wear –

EN SKIKKELIG KOSELIG DAG PÅ KONTORET

I forrige uke samlet vi redaksjonen og Camilla Pihl Wear jentene til juleverksted med perling av armbånd og pepperkakepynting. Juletreet ble tatt ned fra loftet, det ble spilt julemusikk og vi storkoste oss sammen og fikk en god dose julestemning!

Julekombucha med kanelstang og frisk rosmarin – yum! Supert alkoholfritt alternativ.

Har du forresten lyst til å perle armbånd eller noe annet fint før jul, her har vi delt litt inspo til fine ting du kan perle! Julegaver med touch av perler, armbånd med kirsebær, armbånd med blomster, armbånd med heisi- og naturperler (annonse).

Hvor koselig er det vel ikke med pepperkakepynting!?

En skikkelig, skikkelig fin dag med en helt fantastisk gjeng!