DIY lys med juleduft og bivokslys

GI BORT LYS OG VARME I JULEN

Ingenting er koseligere enn å tenne lys i denne mørke tiden, Og ekstra hyggelig å gi bort lys du har laget selv. Lys som er laget med omtanke og gode tanker. Hos Hobbyhimmelen får du tak i alt du trenger for å lage julens koseligste lys og bivokslys. Sistnevnte bragte oss rett tilbake til barneskolen og vi hadde faktisk glemt hvor gøy og ikke minst fine de hjemmelagde bivokslysene er. Vi elsker morsomme DIY-prosjekter som dette!

Først alt alt, sett på julemusikk og finn frem noe snacks å spise på. Deretter smelter du rapsvoks forsiktig i vannbad og finner frem alt du trenger av voksede veker, deilige eteriske oljer og beholdere til å lage lysene i. Når rapsvoksen har smeltet heller du noen dråper eterisk olje i blandingen, legger noen kviser med rosmarin eller noe annet du synes er fint i et glass og setter veken på plass i glasset. For et veken skal holde seg rett så må du støtte den opp med noe. Da er det bare å helle over den smeltede lysmassen og la lyset stivne.

Vi måtte selvsagt lage noen bivokslys også – så gøy! Klippe veke, dele opp bivoksplatene i den rette størrelsen, og rulle i vei. Det gøye med bivoks er at du bestemmer helt selv hvor tykke eller tynne lysene dine skal være. Eller om du vil lage korte eller lange lys. Her er det kun fantasien som setter grenser. Perfekt aktivitet for hele familien. Vi elsker den gule fargen, så fresh – og for ikke å snakke om lukten!

Bring litt lys til noen du har kjær i denne mørketiden! Inviter de på «Lage lys-date» eller gi bort fine lys i julegave – Mega kos! Kampanjekode CAMILLA-JUL gir 15% på alt I kategorien “Alt til jul” frem til  18/12-2021 klokken 00:00.