Mine gavefavoritter fra Life

GI BORT DE TINGENE DU ER GLAD I SELV

Å finne de rette julegavene er ikke alltid enkelt, men en ting jeg ofte faller tilbake på – er å gi bort de tingene jeg selv er glad i! Kanskje de kan bli en ny favoritt hos en venninne eller noen i familien. Her har jeg plukket meg ut noen av mine favoritter fra Life som blir å finne under treet i år.

Jeg har alltid en flaske BLÅ Sparkling Tea til kjøling. Et superdigg alkoholfritt alternativ til boblene. BLÅ er en fantastisk økologisk musserende te, basert på en blanding av 13 nøye utvalgte økologiske tetyper.

Etter at jeg ble mamma så har jeg kommet over de smarte mattermosene fra Chilly’s, de holder temperaturen på varm eller kald mat opptil 6 timer. Perfekt å ha med i barnehagen eller på tur. Chilly’s har også superfine drikkeflasker med samme egenskaper.

Life har søte varmedyr, som er varmeposer gjemt inni de søteste kosebamsene. Langt koseligere enn de vanlige varmeflaskene.

Manukahonning er et lite vidunderprodukt, som du alltid finner hjemme hos meg, som kan brukes både i matlaging, drikker og DIY hudpleie.

Eteriske oljer blir brukt mye hjemme hos meg. Og to av favorittene er lavendelolje kjent for sin beroligende effekt og den nyoppdagede favoritten – Rose Water fra Aqua Oleum. Superdeilig rosevann som kan brukes som en ansiktsmist, men også sprayes i rommet for å skape en deilig stemning. Jeg har den stående på badekarkanten, den gir alltid en ekstra lyx følelse til et varmt bad.

Her finner du alle mine gavefavoritter fra Life. Få 20% på et kjøp på life.no eller i alle Life-butikker med koden Pihl. Gjelder kun ordinære varer og ikke naturlegemidler.