The slip dress

LA DEN ENKLE KLASSIKEREN BLI ÅRETS JULEKJOLE

En helt enkel slip dress er noe mange har i skapet, det er en klassiker som alltid funker. Men det er kanskje ikke alltid like lett å kommer på måter å style den? Vel, under her får du noen gode tips – og vi har også funnet et knippe fine slip-in kjoler som er å få tak i butikkene nå!

Du kommer altså langt med å ha klassiske plagg som en blazer, hvit skjorte eller høyhalset genser i garderoben. En av favorittene våre er å style en lang slip dress med deilig chunky knit – så fint! Fikk du lyst til å anskaffe deg en slip dress, her tipser vi om noen fine!

Rosa slip dress fra Lindex, kommer også i en nydelig blåfarge! Er ikke i butikk enda, men kommer snart.

Nydelig mønstret variant! Når kjolen er så enkel, så gjør det seg veldig med et lekkert mønster – slik som denne varianten med tie-dye mønster fra Zara.

Kort slip dress med blomstermønster fra Zara.

Elsk på stylingen med sort høyhalset genser og boots! Sort slip dress fra H&M.

Photos: Merkevarenes egne bilder