God jul Vibeke Klemetsen

GOD JUL VIBEKE 

Da var desember her og tid for liten julespalte. I den anledning ønsker vi å spørre et knippe herlige folk om deres tradisjoner, beste juleminner og ikke minst hva julen er for de. Første damen ut er flotte Vibeke Klemetsen. Hun er blant annet yogainstruktør, medeier i treningsmerket Run & Relax og en dame som inspirerer oss masse! Kjør julespalte…

Jul er… Den hyggeligste tiden av året, hvis man ser bort ifra alt stresset da:-) Men jeg elsker både forberedelsene og ikke minst julefeiringen i seg selv. Tiden på året når alt er hvitt, julelys, all pynten, det skaper en så fin atmosfære..det er noe spesielt med jula altså. 

Hvor ferier du jul? Jeg er enten på Oppdal hos mine foreldre, ellers så er jeg på Kvitfjell med min svigerfamilie. Annenhvert år.

Hva spiser du til jul? Pinnekjøtt. Jula blir ikke den samme uten. 

Hvilken film får deg alltid i julestemning? Tre nøtter til Askepott er jo en slager da, når jeg har sett den på morgenen med barna, ja da er det jul. Så akkurat den nye filmen med Astrid S og da fikk jeg skikkelig julestemning. 

Ditt beste juleminne? Det må være jula for noen år siden da familien feiret jul i Goa, India. Jeg var i India 2 måneder på det tidspunktet, i en annen by og så kom familien til India og vi møttes i Goa for å ha juleferien sammen før jeg dro tilbake til Mysore. Det ble en veldig annerledes jul, men det var så spesielt og fint å få oppleve jula i det landet jeg elsker så høyt sammen med mann og barn.

Det blir ikke jul uten… Julemusikk, juletre, julefilmer og god mat. 

Det beste er å gi eller få? Det beste er å gi, absolutt. Når man blir voksen så handler jo jula mye om å lage en fin tid og fine opplevelser for barna, uansett hvor man er. Da er det ikke så viktig å få lenger. Og syns  det er så gøy når jeg finner på fine gaver å gi til andre.

3 favoritter i sminkepungen på julebordet? Lipgloss, solpudder og neglefil.

Hvilken låt går på repeat denne julen? Home for Christmas med Maria Mena er en av mine favoritter.

Hva er ditt beste julegavetips til venninnen/ kjæresten? Opplevelser! Til venninne så er det teater- eller konsertbilletter, eller en dag på spa sammen. Eller invitasjon til hyttetur eller en tur i skogen. Til kjæresten så er en reise det jeg har hatt mest glede av å gi tidligere, men slik verden er nå så er jo ikke det så aktuelt. I år blir det nok noe til huset siden vi står midt i oppussing, he he

Din hyggeligste juletradisjon?  Når vi er hos mine foreldre så pynter vi juletreet på lille julaften og spiser et måltid som har vært det samme siden jeg var liten, julebrød med masse godt pålegg. Risengyngrøt på formiddagen på julaften er også en veldig hyggelig tradisjon da, med mandel i grøten og marsipangris i premie. 

God jul Vibeke <3