På ønskelisten: La vie en Rouje

LA VIE EN ROUJE

Vi digger de franske damene og en av damene vi digger mest er alltid oh so chic Jeanne Damas! It-jenta som er grunnlegger av det franske merke Rouje kommer nå ut med bok! Denne boken MÅ vi ha – så mye inspo samlet mellom to permer.

Jeanne forklarer boken sin så fint på Instagram:

«This book is a voyage. Through my dreams and my imagination, starting with my early childhood memories in Paris. Years spent in my parents’ bistrot, hanging out in between the costumers’ tables. Listening to conversations, observing women talk about anything and everything. Photographing my mother, my sister, my friends, capturing moments of life and beauty- creating stories with images.
What has became my work today is a lifelong passion. The allure, the clothes, the clothes that create an allure. The characters we invent and the uniform that lasts. This anniversary book traces five years of life in Rouje. Its pages are bound by images , characters and emotions that are all part of my world. This project is for all the women that support us, wear our designs and inspiring us» 

Boken kommer ikke før i mars 2022, men du kan forhåndsbestille boken allerede nå! Ta et kjapt googlesøk på La Vie en Rouje og velg den siden som er best for deg å bestille fra.