En god morgen juice

START DAGEN MED EN GOD DOSE VITAMIN C

Nå bugner det av klementiner i butikken! Og søte, gode klementiner, det er skikkelig digg i juice. Her har vi kombinert klementiner med søte gulrøtter og frisk lime – en skikkelig digg sitrusjuice å starte dagen med. Og godt å booste kroppen med litt ekstra vitaminer i disse kalde vintermånedene, der forkjølelsen ofte kan ligge å lure.

Siden sitrusjuice er populært hjemme hos oss, så lagde jeg opp litt ekstra mye. Da har vi en flaske stående i kjøleskapet til frokosten i morgen også. For å lag en stor flaske eller mugge av denne juicen trenger du en pose økologiske gulrøtter, 5 klementiner og 3 lime. Skrell sitrusfruktene og kjør de gjennom en juicer sammen med gulrøttene. Sånn, da har du en skikkelig digg juice!

En skikkelig digg sitrusjuice – søt og frisk på samme tid!