Myke gavetips fra oss

VÅRE MYKESTE FAVORITTER FRA LINDEX UNDER TREET

I år vil vi finne myke gaver under treet! Vi har plukket oss ut våre favoritter fra Lindex, som vi selv kunne tenke oss å finne under juletreet i år, eller gi bort til noen vi er glad i. Og for en kolleksjon Lindex har i butikkene nå, we love! Stay tuned for masse myk inspo til julens festligheter, de diggeste klærne å titte på julens tegnefilmer i og superfine gavetips!

Cremefarget strikket kjole / kabelstrikket genser / skinnbukse

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av CAMILLAPIHL.NO (@camillapihlmagazine)

Strikkegensere, cardigans og bluser er perfekte gaver – og Lindex har et supert utvalg. Vi endte opp med å finne mange varianter vi selv kunne tenke oss, alt fra kule strikkegensere med mønster, til de mykeste strikkejakkene med zip, deilige strikkekjoler og kule bluser både i denim og sateng.

Mønstret strikkegenser / Hvit bukse / Strikket cardigan med zip / Jackie Jeans / Bluse i silkeblanding / Sort skinnveske / Beige vattert kåpe

Hvit skjorte med plisserte ermer / Skinnbukse / Grønne øredobber

Hvite skjorter er en klassiker i garderoben, og denne varianten her har de fineste ermene. Med en kul skinnbukse til så er du kledd både til middagsselskaper, julebord eller som et kult jobbantrekk.

Altså, den fargen her! Man må jo bare bli glad. Superkul blazer i knallrosa, kjøp den litt stor og bruk den som en kjole med et belte i livet.

Nydelig sett med strikket midiskjørt og strikket topp. Superfine hver for seg, og utrolig delikat som et sett.

Ribbestrikket topp / Jackie Jeans / Grå strikket hals / Sort denimbluse / Balaklava skjerf / Brun genser i ullblanding / Skinnbukse / Tynn genser i merinoull / Boblejakke med resirkulert dun / Jackie Jeans

En ting Lindex er skikkelig gode på, det er kult loungewear og comfy tilbehør til kjølige dager. Fine balaklavaer, smart skjerf med hette (!), nydelige strikkede halser – det er jo perfekte gaver og en utrolig kul måte å style vinterlige antrekk på!

Beige trøye i merinoull / beige leggings i merinoull / brun kabelstrikket hals

Vi er også skikkelig glad i ullundertøyet til Lindex, både til liten og stor. Det kommer i en supermyk kvalitet og nydelige farger. Til de små kommer ullundertøyet både i fine unisex-farger (hurra for at Lindex er så utrolig gode på nettopp det!) og supersøte print.

Lindex har masse fint treningstøy! Vi elsker de sømløse designene, slik som denne jumpsuiten. Perfekt til yoga, eller superdigg å chille i hjemme. Sjekk også ut alle de fine sømløse tightsene deres og tilhørende topper. Stort pluss for supre passformer med høyt liv og tilhørende treningstopper og trenings bh’er i perfekt lengde. Klikk her for den grønne hettegenseren i fleece.

Og sist, men ikke minst – alle de supermyke, deilige pyjamasene – det er en perfekt julegave!