Julefavoritter fra Kid Interiør

SLIK PYNTER JEG TIL JUL MED MINE KID INTERIØR FAVORITTER

Jeg elsker den tiden vi er inne i nå, der man kan sakte med sikkert skaper litt mer julestemning hjemme. Å skape små hyggelige miljøer med julepynt, dekke ulike bord og bare kose meg med prosessen. Faktisk, så er det en av tingene som gir meg mest julestemning.

Jeg koser meg med å flytte rundt på ting, teste litt forskjellig og kjenne at det faller på plass. Og kan gjerne endre litt på noen små detaljer, fra dag til dag.

Husk at de fine brukstingene også fortjener å ligge fremme, slik som en fin fyrstikkeske, lysslukker eller flaskekork.

Etter noen dager så kan jeg gjerne flytte litt rundt på ting, og skape et nytt miljø – med mange av de samme tingene. Det er ikke så mye som skal til, før det plutselig føles helt nytt å hvile øynene på.

Førjulstiden er alltid litt ekstra hektisk, så jeg liker å ta litt ekstra godt vare på alle de små fine øyeblikkene som denne tiden faktisk gir oss. Om det er en rolig stund med kveldsmat, den første pepperkaken, julekalender på TV, en god julete i tekannen – ja, bare ta vare på øyeblikkene.

Ta vare på alle de fine små øyeblikkene som denne sesongen gir oss. Jeg synes vi alle fortjener å ha det litt ekstra hyggelig rundt oss nå og Kid Interiør gjør det ekstra enkelt å skape en god stemning. Her finner du alle mine julefavoritter fra Kid Interiør.