Gi hendene dine litt pleie

HENDENE DINE FORTJENER LITT OPPMERKSOMHET

I likhet med føttene er det ofte lett å glemme hendene og det er nettopp disse som trenger litt ekstra kjærlighet i denne tørre og kalde luften som hører årstiden til. Her kommer en liste med 7 ting som kan redde hender, negler og neglebånd i vinter.

1. Ha alltid en god håndkrem på nattbordet, i veska, på kontoret og i bilen. Ha en håndkrem tilgjengelig hvor enn du er! Og husk å smør hendene dine «riktig» da, hehe vi forklarer deg hvordan her. 
2. Dra å få en skikkelig god manikyr hos salong, dette setter grunnlaget for neglene og neglebånd fremover. Ta gjerne med deg noen tips så du kan få litt av samme følelsen hjemme.
3. Lag et deilig håndbad. Fyll opp en bolle med deilig varmt vann og litt olje og gi hendene en liten massasje med håndkrem etterpå.
4. Alt det du bruker i ansiktet, bruk det på hendene dine også iblant. Skrubber, serum, masker – det er deilig det!
5. Smør inn hendene med en av dine deiligste kremer og putt de i plastikkposer og sitt med det en halvtime! Bløte, deilige hender er garantert!
6. Negleolje er perfekt å påføre før sengetid sånn at den kan trekke godt inn i løpet av natten.
7. Kjøp inn noen nye freshe neglelakker og avslutt håndpleien med en ny farge på neglene. Vi elsker en dyp rød nå som vi er på vei mot jul.

Deilig hverdagslyx som hendene dine kommer til å takke deg for!