Pynt med postere og bilder til jul

JUL I HUSET MED PRINT FRA DESENIO 

Plutselig var dagen her, hei første advent. Tid for å lage den koselige julestemningen hjemme, finne frem lyslenker, grønt og pynt til jul. Bildene rundt om i leiligheten har blitt byttet ut med fine og julete motiver fra Desenio. Desenio sin Holiday Collection er full av fine fotografier og print som lager den koseligste stemningen. Heng bildene opp på veggen, eller på en knaggrekke. Ekstra fint synes vi det er å blande motivene Birds Paradise og Crispy Wonderland!

Print fra Desenio kan brukes til så mye mer enn bare å henges på veggen. La deg inspirere!

Har du en skjenk eller et skap? La bildene stå på benken og lene seg mot veggen. Lag små stilleben med bilder, lyslenker, grønt og annen julepynt. Holiday Car plakaten, er et fotografi av en bil med et juletre og gaver på taket og vedkubber i baksetet – Hallo nostalgisk jul!

Happy Holiday no1 er Illustrasjon av et abstrakt juletre i hvitt mot en beige bakgrunn skaper julestemning inne i skapet med servise og annen pynt. Så enkelt, så fint!

Desember byr ofte på mange koselige sammenkomster. Hva med å dekke på med små print? Vi falt helt for Woodpecker Garden plakatene og disse er så fine å skrive gjestens navn på eller en koselig hilsen bak som de kan ta med hjem. Det kaller vi en fin førjulshilsen!

Mange av bildene til Desenio er helt supre å bruke som julekort eller kort på julegavene, siden de også kommer i små formater. Over jul kan de rammes inn og henges opp på veggen! Du finner Julebjørn og Bil med juletre her. Håper du fikk masse inspo til å bruke postere og bilder på en litt annerledes måte!