Tips til adventskalenderen

 – inneholder reklame for Skin Camilla Pihl, Home Camilla Pihl –

TIPS TIL TING Å FYLLE ADVENTSKALENDEREN MED

Her har vi samlet sammen noen tips til hva du kan fylle adventskalenderen med, eller gi bort som smågaver til en venninne, søster eller den det måtte være!

1. Pick up Sticks spill fra Arket / 2. Skin Camilla Pihl Rainbow Bath Bomb (reklame) / 3. Swedish Cinnamon Bun Ball fra Life / 4. Leonora toalettmappe, Kid Interiør /5. Papirstjerner, Lagerhaus / 6. Blanding av belgisk sjokolade til kakao, Kid Interiør 7. Japanske teskjeer i keramikk fra HK Living, Milla Boutique / 8. Lama juletrepynt fra Felt so Good, Arket

9. Deilig duftlys fra Home Camilla Pihl, Iconbeauty.no, Lyko.no, Vita.no (reklame) / 10. True Mints sitrontyggis fra Life /11. Glossy Twisted lys fra Hay, Bakklandet Blomster / 12. Brillesnor med perler, A&C / 13. Kocostar fotmaske, & Other Stories / 14. Sovemaske, Monki / 15. Nydelig keramikkopp fra Madam Stoltz, Milla Boutique / 16. Ametyst, The Feelgood Shop

17. Island Coconut Duftpinner fra The Aromatherapy Co, Milla Boutique / 18. Fyrstikkeske med tekst, Home & Cottage / 19. Bjørnekrus, Lagerhaus / 20. True Mints kirsebærpastiller fra Life / 21. Morsomme notatlapper, Lagerhaus / 22. Pung for mynter, Monki / 23. Søte broderte sokker , & Other Stories / 24. Rød hårklemme, Lindex