Straks er det første advent

TIPS TIL ADVENTSTAKENE

Har du adventsstaken klar? Vi tenkte å vise deg to forskjellige staker, begge utrolig fine på hver sin måte. Vi elsker den klassiske adventsstaken med 4 stearinlys, gjerne i gull med litt pynt rundt. Her kan du pynte med akkurat det du ønsker som gran, strå, kongler eller masse bånd og julekuler. Denne staken er fra Ferm Living, men vi tenkte å tipse seg om en adventsstake fra Kid interiør som er minst like fin.

Vi digger også de store, fargerike kransene! Og lysene trenger ikke alltid være hvite, lilla eller rød. Alt du trenger er en oasiskrans (du vet det grønne materialet man bruker når man lager blomsterdekorasjoner), MASSE herlige blomster, noen lysholdere og stearinlys i en fresh farge. Dypp oasisen i vann så den er helt våt, putt over en plastikkpose (Dette gjør at fuktigheten holder seg lenger) snitt blomstene og begynner å leke deg! Vi kan ikke love at denne kransen holder helt til jul, men for en wow-faktor den har!