En gave til den som har alt

DEN PERFEKTE GAVE TIL EN SOM HAR ALT

Har du begynte å kjøpe inn julegaver enda, men er usikker på hva du skal kjøpe til den som har alt? Da har jeg et lite tips til deg. Gode håndkremer og såper får man aldri nok av. Nå får du et gavesett bestående av håndsåpe og håndkrem i duften Invigorating & Uplifting Juniper fra Home Camilla Pihl. Det lukter så godt og hendene blir både rene og myke.

Home Camilla Pihl Hand Wash er en delikat og mykgjørende håndsåpe som vasker hendene samtidig som den tilfører næring og fuktighet. I tillegg er den beriket med glyserin, kaktus- og bringebærekstrakt som bidrar til å tilføre fuktighet og mykhet til hendene. Home Camilla Pihl Hand Cream er en rik og mykgjørende håndkrem som tilfører næring til hendene. Beriket med nærende mandelolje, pleiende solsikkeolje og hydrerende sheasmør for silkemyke hender. Formuleringen er vegansk og 95% av ingrediensene kommer fra naturlig opprinnelse.

Disse gavesettene med håndsåpe og håndkrem, og hele Home Camilla Pihl kolleksjonen finner kan du klikke hjem fra iconbeauty.no, lyko.no og i alle Vita butikker.