Julens fineste pyjamaser

PJ’S ALL DAY LOOOONG

Vi innrømmer det glatt, vi gleder oss til pyjamas dagen lang, julens tegnefilmer og å finne juleroen. Og i den anledning har vi plukket ut 7 pyjamaser som vi har lyst til å flytte inn i denne sesongen. Noen av de er så fine at vi faktisk kunne vurdert å brukt overdelen til en kul skinnbukse eller buksene til en digg strikkegenser.

Pyjamasen over kommer fra Filippa K, en klassisk herreinspirert pyjamas i deilig crisp bomull, her finner du skjorten og buksen.

Nydelig variant i sateng fra Zara, vi liker den lange kimono-lignende skjorten, den kunne vi liksågodt slengt over en skinnbukse. Her finner du denne omslagsskjorten og buksen. Et sett som funker like godt til tøfler som til pumps.

Supersøtt pysjamassett for liten og stor fra Lindex, med print laget av den svenske kunstneren Emilia Ilke.

Stripete pyjamas i vasket lin fra H&M, kommer også i flere farger.

Cute pyjamas-sett i lin fra The Sleeper. Et brand som er verdt å sjekke ut for masse fint nattøy! Du finner The Sleeper på deres egen nettside, hos Net a Porter og den norske nettsiden The Moon Living.

Denne rosafargen er bare helt amazing! Og kombinasjonen crispy poplin og en litt oversized fasong gjør denne pyjamasen fra Tekla supercool.

Nydelig satengpysj i en vasket look og delikat grønnfarge, en slik man bare vil flytte inn i. Fra H&M, du finner den her.