Gi bort te til jul

DEN PERFEKTE GAVE TIL EN SOM ELSKER TE 

Hvor fint er det vel ikke å gi noen du er glad i en god start på dagen? Å gi bort god te er for meg som å gi bort en liten pause, og det er det nok fler som setter pris på i hektisk hverdag. Julen nærmer seg og en nydelig te-duo bestående av original produkter i en vakker forpakning er en superfin gave under treet i år. Pakken inneholder All Day Everyday Tea og Good Morning Tea fra Home Camilla Pihl.

All Day Everyday er en frisk og smaksrik te som alle ganer vil elske. Den perfekte teen når du har lyst på noe friskt og godt. Good Morning er en forfriskende og smaksrik blanding av fersken og appelsinblomst, som gir deg en perfekt start på dagen. Kjenner du en te-elsker? Da er denne te-duoen fra Home Camilla Pihl den perfekte gaven!

Disse gavesettene med te og hele Home Camilla Pihl kolleksjonen finner kan du klikke hjem fra iconbeauty.no, lyko.no og Vita.no og du finner de i alle Vita butikker.