S.O.S. balm til huden

EN LITEN LIFE SAVER PÅ NATTBORDET

Vi har kommet oss godt i gang med høsten, og det har satt sine spor på huden. Tørr inneluft og sesongskifte kan være litt brutalt, og man merker det fort på blant annet lepper og neglebånd. Denne balmen har vært en favoritt i lang tid når huden trenger litt ekstra SOS-pleie. ISUN sin Herbal Shea Butter er en tykk balm som pleier og beroliger, samtidig som den gir godt med fukt. Perfekt på all hud som trenger litt ekstra kjærlighet – om det er tørre neglebånd, tørre lepper, vi har også brukt den med stort hell på munnsår. Og på sommeren er den også helt topp på solbrent hud og insektstikk. Den lindrer og pleier – og lukter helt nydelig av urter og planter, (en duft vi elsker, men som kanskje er litt «for grønn og naturlig» for noen!)

ISUN kan du blant annet få tak i hos utvalgte Life butikker.