Med en god lydbok på øret

GJØR HVERDAGSLIGE GJØREMÅL LITT MER SPENNENDE OG LÆRERIKE MED FABEL PÅ ØRET

Med en god lydbok på øret blir de fleste tingene man gjør litt mer givende. Enten det dreier seg om en lengre biltur, vasking og støvsuging hjemme eller når du er ute å går deg en tur. Det er noe eget med en god bok på øret, det er en fin måte å få litt egentid, samtidig som du får påfyll og underholdning. Med lydbok fra Fabel får du tid til å få med deg alle de bøkene du så gjerne vil lese, men føler du ikke har tid til å lese.

Å gå rundt i byen med en god bok på øret er noe Marthe liker å gjøre for å koble ut.

Samtaler med venner – Sally Rooney
En skarp og humoristisk roman om to unge kvinners vennskap, om sex, løgn ambisjoner og voksenlivets selvbedrag. Verdt å lese for deg som falt for Normal People av samme forfatter.

Omriss – Rachel Cusk
En ung forfatter reiser til Aten for å holde et skrivekurs. Underveis møter hun mennesker som åpner seg for henne og forteller om livet sitt. Alle har noe de angrer på, og noe de lengter etter.

Det blir noen timer i bil for Randi som pendler og disse fyller hun helst med krim.

Kongeriket – Jo Nesbø
I en liten norsk bygd lever bilmekanikeren Roy et relativt fredelig og enkelt liv da lillebroren Carl vender hjem etter mange år i utlandet. Med Carl, hans nye kone Shannon og planene om et høyfjellshotell som kan skape nytt liv i den lille bygda, begynner mørke hemmeligheter fra guttenes barndom igjen å piple fram.

London – Jo Nesbø
På et fly fra New York møtes to fremmede. Han er ikke redd for å fly. Hun gråter. Innen de lander i London vil begges liv være endret for alltid. London er et lyddrama i krimsjangeren, skrevet av Jo Nesbø. Lest av Agnes Kittelsen og Anders Baasmo Christiansen.

Titte elsker å høre på historier fra virkeligheten og faktabøker som man kan lære noe nytt av.

Sapiens – Yuval Noah Harari
For over 100 000 år siden fantes det seks ulike menneskearter på jorden. I dag finnes det kun en. Oss. Homo sapiens. Hvorfor ble nettopp vår art så fremgangsrik og dominant? Hvordan har det seg at vi skapte byer og kongeriker? Hvorfor begynte vi å tro på guder, nasjoner og menneskerettigheter? Hvorfor setter vi vår lit til penger, bøker og lover? Hvordan ble vi så kuet av byråkrati, forbruk og jakten på lykke?

Nokas millionene – Svarttrost Produksjoner
På 2000-tallet skylder en ransbølge inn over Norge. David Toska sikter seg inn på en gammel tellesentral i Stavanger, der utbyttet kan bli en halv milliard kroner. Påsken 2004 står ranslaget klare utenfor hvelvet. Alt som står mellom dem og tidenes kupp er et vindu av spesialglass.

Har du også lyst til å lytte til gode lydbøker? Da har vi en skikkelig god deal til deg! Registrer deg på denne linken å få hele 6 ukers gratis lytting med Fabel (gjelder kun nye abonnenter).