Julestemning på flaske

EN JULEGAVE TIL MAGEN

Julestemningen er i gang for fullt på kontoret og desembermåneden kan bare komme! Ingen desember uten noe godt å drikke i glasset og i år har vi en ekstra smakfull og deilig nyhet til deg. Perfekt for deg som vil ha noe litt sunnere enn julebrusen og noe annet enn alkohol. Surf Kombucha har i år også kommet med en deilig jule-edition laget av fermentert økologisk svart te og krydder, tilsatt ingefær og kullsyre. Instant julestemning med denne deilige drikken i glasset.

«En julegave til magen» – Ja, Surf Kombucha er jo faktisk det. Kombucha er fermentert med melkesyrebakterier og inneholder syrer som mange opplever hjelper på fordøyelsen. Det passer jo perfekt til den festlige tiden og all julematen!

Klikk her for Surf Kombucha sine utsalgssteder.  Finner du det ikke hos din lokale butikk? Hør om de kan ta inn da vel!