Julestemning med Kid Interiør

SLIK SKAPER JEG JULESTEMNING HJEMME

Etter at vi ble en liten familie så er det ekstra hyggelig med jul. Begynne å glede seg allerede i november, og la julen flytte sakte, men sikkert inn. Jeg har plukket ut mine julefavoritter fra Kid Interiør, ting jeg føler du kan begynne å pynte med allerede nå. Med sine vinterlige fargetoner, pynt inspirert av naturen og masse levende lys – så kommer julestemningen krypende. Prøv deg litt frem, lek deg med ulike stilleben, og lag litt mer jul for hver dag som går.

 

Jeg liker å flytte litt rundt på ting, lage litt ulike stilleben og dekke bordet på ulike måter – og for meg er nettopp det mye av kosen! Sette på litt deilig musikk, og kose meg med å lage julestemning hjemme.

Hos Kid Interiør finner du alt du trenger for å skape den magiske julestemningen. Nydelige adventsstjerner, masse flotte lys, julekranser, tekstiler og julepynt for hele hjemmet.

For meg handler det om å skape harmoni og god stemning hjemme når jeg pynter til jul og jeg har valgt å gå for natur elementer, grønt, hvitt, gull og masse levende lys.

Ett lite tips er å velge deg ut 2-3 farger når du pynter til jul. Det gir en fin helhet og skaper harmoni i hjemmet.

Alle mine julefavoritter fra Kid Interiør finner du her.